VDB MOTOSPORT is gespecialiseerd on het onderhouden / repareren van uw cross en enduro motoren. In overleg met u kunnen we de beste oplossing zoeken die op dat moment van toepassing is op het onderhoud of de reparatie van uw machine.

Wij voeren al het onderhoud aan uw machine in eigen huis uit. Van het vervangen van een zuiger tot het vervangen van een drijfstang. We zijn van alle markten thuis.

wij kunnen diverse wijzigingen, onderhoud uitvoeren op gebied van uw voor vering of achter schokbreker. Wanneer u een lekke kering heeft kunnen wij ook deze voor u vervangen. Bij groot onderhoud aan uw vering krijgt u deze luchtvrij van ons terug. Uw vering wordt dus volledig ontlucht zodat er geen luchtbellen meer in uw vering aanwezig is. Wij vullen uw vering uitsluitend met stikstof zodat de prestaties onder hoge temperaturen goed blijven.

WP Achterschokbreker
WP ConeValve voor vork

Wij kunnen uw motor afstelling aanpassen zodat uw motor voldoende benzine krijgt en niet warm loopt. Tevens kunnen we het karakter van de motor aanpassen naar wens van de coureur. U kunt contact met ons opnemen om de opties voor uw machine met ons te bespreken.